torstai 19. heinäkuuta 2012

HUOM! TÄRKEÄ!

Tauko jatkuukin odotettua pitempää uskoisin, sillä koneeni on nyt loppullisesti rikki ja en ole vähäänaikaan saamassa uutta konetta. Joten, olen pahoillani, joskus saattaat tulla ehkä pari laadutonta kuvaa ipodista otettuina. Mutta kun en voi kameraakan tyhjentää niin en varmaan ota hirveesti kuvia. Sillävälin hankin varmaan harun obitsun ja peruukin. Sori, ja toivon ettette poistu lukijoista.
Sitten hieman iloisempia uutisia. Vanhemmat harkitsee tosissaan sitä kreetan ehdotusta. (Kreetan sä oot ihanan ku keksit sen.) Eli jos ne ostaa regenation pajan hyllylle ja sitku mulla on siishen varaa ni ostan sen niiltä ja saan avata sen. Jee! No, kuitenkin. Näkemiin vähän pidemmäksi aikaa!Ps. Tietääkö kukaan mistä tämän peruukin saisi ostettua halvalla? Kiitos paljon jos kerrot.Keskiruskea kihara 9'' mohairperuukki. Oikeaa villaa. 


7 kommenttia:

 1. Mut aiotko kuitenki postailla ilman kuvii?? ja mulle on ihansama jos on vähä huono laatu (jonku aikaa ainaki), kunhan tulee jotai luettavaa, ku tää sun blogi on nii ihana ja tätä on kiva seurata!! :)) Voin yrittää ettii jostai jotai ton tapast peruukkii (en oo ihan varma, mut eiks se molliksen pitäjä tee ite noi peruukit nii ei välttämät löydy muualt samanlais :o en oo siis varma mut yritän ettii ;) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Saan ehkä postattua yhen tarinan pikkuveljen koneella ja sillee. Molliksen pitäjä ei kai tee noita ite vaan tilaa jso oikein muistaisin. Siellä ne vaan ovat niin kalliita.

   Poista
  2. Joo, ole hyvä! Tais olla vaa sillee et olin joskus kuullu jotai et se ois tehny ite ne peruukit, mut ei se kai sit ollu sillee.. :o No mut ei sil nii välii oo, meen ny ettii sulle tollast peruukkii jostai :D

   Poista
 2. En kyl löydä tollast peruukkii mistää, mut tos ihana mohair peruukki sivusto ;)
  http://www.monstrodesignsshop.com/category/pullip

  VastaaPoista
 3. Joo, tiiän ton sivuston mut siel ei ollu sellasta, kiitos kuitenki.

  VastaaPoista
 4. Voi, mä oon niin onnellinen jos musta on kerrankin ollu jotain hyötyä:3 Ihanaa, jos saat Pajan, ja mä haluu-uun nähä Harun joku kerta:)

  VastaaPoista