keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Muutan


LUKEKAA TÄMÄ!

Olen muuttamassa tammikuun puolessavälissä tai aiemmin, enkä minnekkään lähelle vaan Havaijille. Kyllä Havaijille, puoleksi vuodeksi. Älkää kysykö miksi, koska minä en ole siitä päättänyt. Menen siellä kouluun ja samoin pikkuveljeni. Palaan takaisin Norssiin (kouluuni) todennäköisesti puolenvuoden jälkeen. On mahdollista että olemme pitemmän tai vähemmän ajan, koska meillä on kuitenkin vuoden viisumi. Hyviä puolia on että saan tilattua helpommin yhdysvaltojen sisällä nukketilauksia ym. Kauppa joudutaan varmaan laittamaan tauolle kun posti on niin kallista sieltä suomeen. Siksi minulla ei ole melkein mitään tuotteita siellä. Toivon ettette suutu vaikka muttan sinne. Blogi pyörii ja saatte ihania kuvia ensin viikon ajan San Franciscosta, menemme sinne nimittäin viikoksi matkamme aluksi. Siitä suuntaamme Havaijille.


Blogger vei laadun :/ Ja Junin tukka on sekasin.

13 kommenttia:

 1. Oi Hannah saat ihania kuvia sieltä ja sul on varmasti superkivaa ja jännää! Ota se sellasena uutena haasteena ja näin :) Puol vuotta tuntuu jopa lyhyeltä ajalta niin ihanassa paikassa! Eti mut sitte käsiis ja sano heipat etten mä yhtäkkiä huomaa että sä lähdit jo D:: Mutta toivottavasti sul on kivaa siellä ja saat uusia kavereita :) Ja sun enkku kehityy varmaan ihan sikahyväks ja sit kaikki on sulle kadeja. xD Ja sitäpaitsi siel on lämmintä ja ihanaa! Pidä hauskaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos rohkaisevasta kommentista. Mäkin olen ajatellut hyviä puolia ja silleen mutta mulle tulee ikävä teitä kaikkia toooooooooooooosi paljon. Ja ilmotan kyllä ku lähen :D

   Poista
 2. Hannah, mul tulee niin kova ikävä sua :c <3 Mut toivottavasti sul on siel kivaa! Saat varmaan ihan sika kivoi kuvii sielt c: Ja siel on paljon lämpimämpi c; TULEE IHAN SAIRAAAAN KOVA IKÄVÄ SILTI :c <333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin tulee ikävä :C Onneks se kuluu nopeemmin ja sieltä todellakin tulee hyviä kuvia :)

   Poista
 3. En tunnne sua muuta, kun blogin perusteella. Mutta tulee silti ikävä. Aivan ota tämä elämän uutena haasteena. Tutustut varmastit moniin ihananiin nukkeilijoihin ja muihin ihmisiin! <3 Pidä hyvä ihminen hauskaa. Muista ottaa kaikkesta ilo irti! Sillä elämä on liian lyhyt hukattavaksi! Ja sitäpaitsi tosi harva pääsee edes lomalle sinne! Toivottavasti sinulla on ihanaa. Kuvittele tämä kokemus lomana! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Onneksi siellä on lämmin ja ihanat olosuhteet, mutta kyllä silti tulee ikävä kaikkia. Se on totta että on harvinaista päästä ulkomaille 6kk, varsinkin niin kauas.

   Poista
  2. Tulee ikävä. Ihanaa blogin pitäjää.

   Poista
 4. Oi joi haluun kans muuttaa ulkomaille! ; n ; Onne ja menestystä! ^^ Odotan innolla ihania kuvia n u n <3

  VastaaPoista
 5. Ulkomaille ~ Jiihuu ! Varmasti otat sieltä ihania kuvia ja mä jään seuraamaan sua täältä Suomesta :-----3

  VastaaPoista
 6. onnea sulle, kun pääset Havajille! Jopa puoleks vuodeks owo Ihana, et pystyt pitämään blogia pystyssä vieläkin > w < Toivottavasti sulla tulee olemaan kivaa, oon vähän kade. Mut, oottelen kuvia sieltä, onnea sulle vaan. onneks muutatte viel takasin Suomeen, tää on hyvä maa 8-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Kiitos! Ja saat nauttia kuvista joita sieltä otan, avaan varmaan lifestyle blogin jota pidän siellä havaijilla sitten. Sieltäkin sitten kuvia :D

   Poista