lauantai 9. helmikuuta 2013

KT: Aina

Teille lukijoille mulla on ihan mahtava uutinen! Jos tulee vielä 6 lisää niin pidän given! Jeeee! Yritän etsiä parhaimmat jutut mitä löydän täältä Haivaijilta. Ajattelin ostaa vähän jotain itse omistajillekkin, siis jos löydän. Mutta jotain te ainakin saatte, ja lupaan että yritän etsiä parhaan mukaan kaikki tavarat giveen. Mutta ennen kuin pääsette kuvatarinaan, vastaan niihin pariin kysymykseen jotka minulle tulivat. Olenko niin avoin kirja ettette keksi mitään kysyttävää? :D

Hatsie KAMPELA:
Nukeille: MIKSI OLETTE NOIN IHANIA!

Haru: No tietty me ollaan ihani! Miksi ei?
Juni: Haru! Ei noin voi sanoa! Ja öh kiitos Hatsie.

Hatsie KAMPELA:
Kaikille: Onko siellä kivaa?

Haru: Joo! Täällä on tosi kivaa ja paljon kiipeilypaikkoja ja komeita surffipoikia. 
Juni: Onhan täällä ihan kivaa, vaikka en minä hirveästi ole ollut ulkona.
Hannah (Minä): Joo! Ihan mahtavaa. Oon surffannu ja sukellellu, mikä voisi olla parempaa?

Anonyymi:
Hannah: Aloitin todellisesti vasta kun Haru saapui, eli 8.6.2012. Olen kyllä haaveilut nukesta jo 9 vuotiaasta asti, unelma hiipyi ja myöhemmin palasi takaisin. Eli vähän miten sen ottaa. :)

Sori etten tehny kysymyksistä mitään KT. Niitä oli niin vähän, niin eten oikeen nähny syytä. Mutta mulle saa aina esittää kysymyksiä. Jopa niitä todella outoja.  Nyt pääsettte KT. (En taaskaan laita niitä selityksiä esim. "Huutoa" Koska oletan että ymmärrätte?

Valitka kumman haluutte laittaa soimaan. 




KT: Aina


H: Oletko nyt varmasti kunnossa? Sattuuko? Tarvitsetko vettä?

J: Ei hätää Haru. Minä olen niin kunnossa kuin aivoleikkauksen jälkeen voi olla.

H: *Käsien näpertelyä* Se oli kuitenkin minun syyni.

H: Minä ehdotin että hyppää siitä tuolilta. Sinun aivokasvaintasi ei olisi ollut ellen minä olisi ollut niin tyhmä.

J: Et sinä ollut tyhmä. Se oli siellä jo ennen kuin hyppäsin. Se vain tuli esiin kun tipahdin ja kolautin pääni. Minun pitäisi kiittää sinua.


H: Se on silti syytäni. Olen huonoin pikkusisko koko maailmassa.

H: Et sinä tälläistä pikkusiskoa halua. *Purskahtaa itkuun*


J: Haru. Tule tänne.

J: Älä itke, et tehnyt mitään väärin.

J: Minun olisi pitänyt ajatella ensin. Mutta katso miten hyvin siinnä kävi. Jos en olisi hypännyt, olisi olut ehkä liian myöhäistä jos aivokasvain olisi tajuttu esimerkiksi kuukauden päästä.

J: Ja sinä olet aina minun siskoni Haru. Minun rakas pikkuiskoni.

H: Ainako? Ihan ikuisesti? Vaikka tekisin jotain vieä tyhmempää.

J: *Tarttuu Harua kädestä* Aina.


Noin! Siinnä oli sitten mun upea postaus. Eli jos ette tajunnut niin ei viime vaan sitä edeltävässä KT Haru ja Juni hyppelelivät tavaralta pöydältä tuolille, yms. Juni yritti saada Harua kiinni, mutta ei oonnistunutkaan hyppäämän yhdeltä tuolilta pöydälle vaan tipahti. (Hyppykohtaa ei näytetty) Junilla ilmeni sairaalassa aivokasvain, ja koska se leikattiin, Junin hiukset ajeltiin pois. (Siksi huivi) Aivokasvain olu ollut kokoajan Junilla mutta vasta lyötyään päänsä se tuli esiin. Eli jos nyt mitään tajusitte. 

Kommentteja?


4 kommenttia:

  1. Ihana<3 Aww.. ne on söpöjää ;D Ja saanko kysyy miksi sä asut havajilla? :) Liityin lukijaksi sää mun? empunpullipblogi.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Asun havaijilla koska muutettiin tänne noin kuukaus sittten. Käyn koulua täällä, ja palataan suomeen noin 4kk kuluttua. Ja pääsyy on se että tää on upee paikka.

      Poista