sunnuntai 1. joulukuuta 2013

I am going to miss you ♡

On ollut hauskaa nukkeilla ja pitää blogia, mutta nyt on aika hyvästellä. Ymmärsitte oikein, lopetan nukkeilun, tämän blogin pitämisen ja myyn nuket. Ja en voi koskaan unohtaa kaikkea hasukaa ja ihanaa mitä nukkeilu minulle tarjosi. Nyt tosin on aika lopettaa, ja älkää ottako tätä väärin. En pidä nukkeilua nyt jotenkin "huonona" asiana, päinvastoin, mutta en ole nää niin kiinnostunut siitä, ja jos ei tee nukeille mitään, ei ole ideaa pitää niitä. 

Olen jo myynnyt Harun huuto.net:ssä, sain hänestä hyvän hinnan, ja toivon että nukke pääsee hyvään kotiin. Junia en ole vielä laittanut myyntiin, ja ajattelin ilmoittaa hänet myyntiin täällä blogissa, jos joku lukijoistani vaikka haluaisi hänet.

Juni / Pullip Regenation Paja

Kunto: Hyvä
Kustomointi: Uudet chipsit, M obitsu, ei peruukkia.

Juni on hyvässä kunnossa, uusilla chipseillä ja obitsulla hän näyttää tuplasti söpömmältä. Neidiltä puuttuu peruukki, koska vanha oli huonossa kunnossa. Nukkea on myyty vain 500 kpl koko maailmassa, joten enää sitä ei myydä lähes missään. 
Nuken mukana tulee stock yökkäri, -dinoasu, -kuutyyny, -kirja, -muki ja hieman extra nukkeilutavaroita. 

Nukke on siis peruukkia vaille valmis.

Lähtöhinta: 120€ 
korotus aina vähintään 5€

Toimitus: Voin tuoda nuken Helsingin keskustaan, tai postittaa, jollin ostaja maksaa kulut.

(HUOM!: Kuvassa nukella on peruukki joka ei tule mukana!)

Lisää kuvia muualta blogista.

Otathan yhteyttä minuun jos nukke kiinnostaa.
S-posti: hannah.hasan@me.com

Kiitos! ♥

2 kommenttia:

  1. Tylsää että oot päätynyt lopettamaan, mutta se on oikea päätös jos et enää tunne intoa nukkeja kohtaan. Toivottavasti Juni pääsee hyvään kotiin!

    VastaaPoista
  2. Itselleni on Junin tapainen nukke tilattu eBaysta. Olen siis yksi viidestäsadasta. Toivottavasti nukkeilu ei pitänyt blogia pystyssä, koska haluan lukea päivistäsi. Tämä on oikea valinta jos niin olet päättänyt. Muista kuitenkin, että nukkeja ei saa enää takaisin:3

    VastaaPoista